Brussels Airlines voegt dit winterseizoen een nieuwe bestemming toe en verhoogt verschillende frequenties naar de zon op haar middellangeafstandsnetwerk. ​

Eind oktober gaat voor alle luchtvaartmaatschappijen het winterseizoen van start. Omdat reizigers dan traditioneel op zoek gaan naar warmte in buitenlandse oorden, focust Brussels Airlines zich deze winter vooral op meer vluchten naar de zon.

 

Nieuwe bestemming

Allereerst zal de luchtvaartmaatschappij, in samenwerking met enkele touroperators, een wekelijkse vlucht op zondag aanbieden naar een voor hen nieuwe bestemming, nl Fuerteventura (Spanje). Dit brengt het totaal van Canarische bestemmingen in de portfolio van Brussels Airlines op vier. En om het zomerseizoen te verlengen, zullen er meer vluchten worden aangeboden naar verschillende bestemmingen zoals Faro, Lissabon en Porto (Portugal) of Alicante, Malaga en Valencia (Spanje).

Daarnaast zullen Athene (Griekenland) en Krakau (Polen) vanaf deze winter het hele jaar door in het vluchtschema worden opgenomen, met respectievelijk vier en drie wekelijkse verbindingen.

Birmingham (Verenigd Koninkrijk) wordt ook opnieuw geïntroduceerd met zes wekelijkse rotaties in de winter.

 

Meer capaciteit naar West-Afrika

​Sinds de introductie van een 10e Airbus A330 langeafstandsvliegtuig in juni van dit jaar, blijft de Belgische luchtvaartmaatschappij haar aanwezigheid op het Afrikaanse continent uitbreiden. Deze expansie zal zich voortzetten dankzij de komst van drie extra langeafstandstoestellen de komende jaren.

Tijdens de winter van 2024-2025 vliegt Brussels Airlines vier keer per week naar Nairobi (Kenia). De maatschappij zal ook extra wekelijkse vluchten toevoegen naar Conakry (Guinee), Freetown (Sierra Leone) en Ouagadougou (Burkina Faso) tussen oktober en maart.

Foto’s @ Brussels Airlines & Pixabay